Veganskt Godis – några favoriter

Äntligen helg och LÖRDAGSGODIS! ?
Jag är en riktig godisgris och äter i ärlighetens namn lite väl mycket veganskt godis, men vad ska man göra när det är så rackarns gott? Jag älskar att krypa upp i soffan och mumsa på söta och sura små godisar. Det blir inte mysigare än så.

När det kommer till vegogodis har jag nog testat det mesta. Det bästa godiset hittar jag i välsorterade plockgodishyllor men när det inte finns köper jag gärna godispåsar. Den här helgen köpte jag några olika sorter från BUBS och Fazer då det var erbjudande i min lokala butik.

I den mönstrade skålen ligger ”Chewy Fruits” och ”Sour”, båda från Fazer. ”Chewy Fruits” hade jag inte smakat tidigare men nu är de en ny favorit, jag älskar skumgodis!
I den rosa och den vita skålen ligger mina favoriter ”cool hallon skalle”, ”cool cola skalle” och ”sur skalle”, alla från BUBS som är mästare på att göra veganskt godis.

Vill du ha fler tips på godis, snacks, mat och annat som är vego? Spana in kategorin Vegansk Mat.
Har du några favoriter när det kommer till veganskt godis? Tipsa mig och andra läsare i kommentarsfältet?

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

YouTube
Instagram