Rescued Veganglass – Glass På Räddade Bananer

rescued veganglass

När jag i förra veckan fick veta att min lokala ICA tagit in RESCUED veganglass blev jag eld och lågor!

Rescued Räddad Veganglass innehåller 30% bananer. Bananer som ”räddats” från att slängas, vilken bra grej va! Den här produkten är alltså med och minskar matsvinnet, den tar tillvara på en råvara som redan finns och gör den till en ny produkt. En hållbar vegansk glass med banan, jordnötter och kolasås.

Efter ett läkarbesök förra veckan åkte jag raka vägen till ICA för att köpa glassen så jag kunde testa den i en video. En video som nu ligger uppe på min YouTube-kanal ❤︎

Först tyckte jag inte glassen smakade så mycket banan, konstigt eftersom den är gjord på bananer. Men efter några skedar kom smakerna fram tydligare, kolla på videon så får ni veta vad jag tyckte om glassen.

♻️ Jag pratar också om matsvinn och ger 9 tips på hur man kan minska sitt matsvinn hemma.

Det var urlänge sedan jag la upp något på YouTube men nu är jag igång igen. Jag har tusen tankar och idéer på videos och en hel del kul att dela med mig av framöver. Så se till att PRENUMERERA på kanalen, då missar ni ingenting!

Tills fler videos poppar upp tycker jag ni ska kika på när jag bakar vegansk kladdkaka eller veganska Halloween cupcakes. Det finns också några vloggar från förra hösten när jag testade veganutbudet i London.

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

YouTube
Instagram